9 Anledningar till varför våra kunder väljer Strandskyddsakademin

9 Anledningar till varför våra kunder väljer Strandskyddsakademin

Strandskyddsakademin - experter på strandskydd

1. Kvalité och professionalism 

Med vår mångåriga erfarenhet inom rättsområdet för mark- och miljörätt är vi en ledande aktör på marknaden. Vi besitter dokumenterad praktisk erfarenhet av lagstiftningsarbete, tillämpning av gällande rätt inom dömande verksamhet på mark- och miljödomstolen, och som advokat och ombud med bifall i högsta instanser.

2. Snabbt & lättillgängligt

Strandskyddsakademins webbutik är öppen alla dagar i veckan, alla tider på dygnet. Vårt mål är att du som kund på ett enkelt och lättillgängligt sätt ska kunna ladda ner våra mallar online även när det brådskar. Du ska inte behöva vänta på att bli uppringd av en biträdande jurist eller advokat på en advokatbyrå för att få en offert för en inledande bedömning med rättsutredning.

3. Enkelt & smidigt

Det är enkelt att använda våra kvalificerade juridiska dokumentmallar, eftersom det mesta är förifyllt. Ditt jobb är att komplettera mallen med de i ärendet aktuella omständigheter, och på så sätt anpassa mallen efter just ditt unika fall. Med mallarnas enkla struktur kan du lätt följa uppställningen av talan. Eftersom vi står för både regelverk och rättspraxis, behöver du inte grubbla över vilka bestämmelser, domstolsavgöranden och argument som du bör åberopa.

4. Prisvärt alternativt jämfört med advokat

Våra kvalificera juridiska dokumentmallar med juridisk vägledning är ett mycket prisvärt alternativ jämfört med att anlita en advokat för grundarbetet. Varje dokumentmall består av flertalet sidor kvalificerad juridisk argumentation, relevant regelverk och rättspraxis som du vill åberopa. Mallarna innehåller både yrkanden, grunder för talan och utveckling av talan och som till sin utformning motsvarar en inlaga framtagen av en advokat. Fördelen är dessutom att du handlar våra mallar till ett fast pris och kan ha kontroll över dina utgifter från start till slut, samt inte behöver bli stressad över advokatens ständigt tickande taxameter.

5. 100 % nöjda kunder

På Strandskyddsakademin är vi stolta över att ha en hög kundnöjdhet. Vårt motto är ”en nöjd kund - en lyckad affär”.  Vi är glada över att genom åren fått så många positiva referenser, som i mångt och mycket beror på vår breda kompetens, en utmärkt service och de positiva utfallen och resultat som vi lyckats åstadkomma för våra klienter. Våra kunders recensioner hittar du under respektive produktbeskrivning samt här

6. Skräddarsydda lösningar 

Våra unika juridiska dokumentmallar är anpassade efter de olika situationerna som enligt vår erfarenhet vanligtvis uppkommer i ärenden om strandskydd och bygglov. Du får därför mest nytta av att köpa en skräddarsydd juridisk dokumentmall, där regelverket, rättspraxis och de rättsliga argumenten är anpassade för den aktuella situationen som mallen har fokus på. Det återstår för dig att fylla i de relevanta faktaomständigheterna i ärendet, granska mallen, signera och skicka in din inlaga till den instans som ska pröva ditt ärende, såsom nämnden, länsstyrelsen eller mark- och miljödomstolen.

7. Samarbete med ledande advokater inom strandskydd & bygglov för ytterligare stöd

Vi är stolta över att genom åren etablerat kontakt med några av Sveriges mest framstående advokater inom strandskydd, bygglov och egendomsskydd, som kan hjälpa dig vidare när du önskar ha stöd med att korrekturläsa din inlaga, göra en fördjupad rättsutredning av fallet, bistå dig med att samla ihop bevisning, eller företräda dig i rättsprocessen och föra din talan som ditt juridiska ombud. Komplettera gärna våra kvalificerade juridiska dokumentmallar med hjälp av en erfaren advokat, så får du både ett utmärkt personligt stöd och kan komma ner rejält i pris, eftersom antalet arbetstimmar som din advokat behöver lägga på ärendet blir betydligt färre.

8. Snabb kundservice & personlig support

Vi strävar alltid efter att uppfylla och helst överträffa kundernas förväntningar. Hos oss kan du därför förvänta dig professionell kundtjänst, där du får möjlighet att komma i kontakt med vår rättsexpert. Vi vägleder dig gärna kring vilken produkt som är bäst lämpad för dig och kan hjälpa dig att skräddarsy en komplett lösning som är anpassad för just ditt ärende. Tveka därför inte att höra av dig till oss när du har funderingar eller frågor kring våra tjänster! Vi har ett brett kontaktnät inom branschen som vid behov kan hjälpa dig vidare.

9. Säkra och flexibla betalningar 

Strandskyddsakademin erbjuder trygga och flexibla betalningslösningar. Vi är godkända av Klarna Bank AB och erbjuder betalning mot 30 dagars faktura eller delbetalning. Hos oss kan du även välja att betala direkt med ditt bankkort genom betalningslösningen Stripe, eller genom direkt banköverföring och Swish.


VÄLKOMMEN TILL BUTIKEN!