BYGGLOV - juridisk hjälp


Ska du ansöka om bygglov? Överklaga bygglov eller negativt förhandsbesked? Är du missnöjd med grannens bygge och vill överklaga grannens bygglov? Behöver du juridisk rådgivning? Ta hjälp av våra kvalificerade juridiska mallar framtagna av ledande rättsexperter inom bygglov och PBL! Till en bråkdel av priset av vad det skulle kosta dig att anlita en jurist eller advokat. Hos oss får du kvalificerad juridisk hjälp, som är billigare än advokat.

Under menyfliken Aktuellt hittar du några goda juridiska råd. Är du osäker på vilken mall passar just ditt ärende? Kontakta oss gärna och berätta kort om ditt fall så kan vi hjälpa dig att sätta ihop ett mallpaket som är lämpligt för just ditt ärende!

Hittar du ingen passande mall? Rör ditt ärende strandskydd eller bygglov? Hör av dig till oss, så kan vi se om vi kan utveckla en mall som passar just din situation.

Vill du anlita en advokat som kan korrekturläsa din inlaga, utreda ditt fall djupare eller vara ditt ombud? Fyll i vårt kontaktformulär så kan vi, i mån av tid och möjlighet, rekommendera några skickliga advokater som är inriktade på just strandskydd, bygglov och egendomsskydd.

bygglov advokat